Toidutootjate päev toidumessil

Reede, 1. november 2013 kell 11:00 - 13:30 
Messikeskuse A-halli konverentsisaalis

Toidutootjate päev toidumessil  – „Mida peab tootja teadma oma tooteid jaekaubandusse pakkudes“

Ürituse viivad läbi Eesti Kaupmeeste Liit ja Profexpo OÜ.
Ürituse eesmärk on tutvustada ennekõike alustavatele ja väiketootjatele sortimendi kujundamise aluseid, tööpõhimõtteid ja senist praktikat. Kogemuste najal on võimalik leida vastuseid huvitavatele küsimustele ja saada ülevaade kaubandusega suhete arendamise võimalustest.

Seminari kava

Kategooriajuhtimine Rimis.
* Mis on kategooriajuhtimine? Kategooriajuhtide töökorraldus. Kategooria ülevaatus.
Elen Terras, Rimi Eesti Food AS ostudirektor

Mida arvestada pakkumise tegemisel jaeketile.
* Tähtajad, pakkumiste vormid. Vajalik lisainfo pakkumise edastamisel. Põhimõtted ja kriteeriumid jaeketi poolt valiku tegemisel. Kampaaniad.
Kadi Lainelo, ETK ostudirektor

Mida oleks oluline teada väikeettevõtjal, kui ta soovib oma tooteid müüa suures jaeketis.
* Mida peaks väikeettevõtja enne läbi mõtlema, kui tuleb oma kaupa pakkuma.
Tiia Karu, Prisma Peremarket AS ostujuht

Vändra Ökopagari kogemused koostööst jaekettidega.
Krista Assi, Vändra Ökopagar OÜ juhataja

Seminari juhatab Marika Merilai, Eesti Kaupmeeste Liidu tegevdirektor.

Registreerimine toimub kohapeal.
Teabepäevast osavõtt on messikülastajatele tasuta.

 

 

Koolitoitlustajate teabepäev - "Must reede" toidumessil

Lisaks Parim koolisöökla 2013 võistlusele toimub 1. novembril lasteaedade ja koolide toitlustajatele
teabepäev „Must reede“ toidumessil.

TEABEPÄEVA KAVA

Reede, 1. november 2013, kell 10:30 - 13:30
Messikeskuse C hall – 602, kokkade võistlusalal

  • Energia puhtalt või mustalt??? – Tagli Pitsi TAI toitumisspetsialist.
    Ülevaade energiajookide uuringust.
  • Kõrge hügieen kooliköögis – Puhastusimport OÜ
    • Musta ja katkise tööriistaga läheb hea leivategu otse solgipange. Kõneleme ja näitame millest koosneb kvaliteetne köögihari, kummiliist, kaabits, kühvel ja teised köögi tööriistad. 
    • Jäätmete kogumine 110 meetrise prügikotiga. Vaatleme mustuse ja ökonoomsuse probleeme läbi vastupidava 110 meetrise prügikotikile. See on ökonoomsem ja hügieenilisem kui tavaline prügikott.
    • Toit on täpselt sama must....ja puhas, kui puhas ja must on inimene kes selle valmistas. Isiklik hügieen on köögis olulisem kui kõik muu: peseme koos käsi, kasutame deso ning arutleme kui mitu korda päevas peaks käsi pesema ja desotama. 

Registreerimine toimub kohapeal.
Teabepäevast osavõtt ja messile pääs on kutsetega külastajatele tasuta.
Messikutsed saadetakse välja peale 15. oktoobrit.

Korraldaja:
Profexpo OÜ

 

             

Turundus ja veebilehed - Webgate
Profexpo OÜ   Ahtri 12-209, 10151Tallinn
Telefon: 626 1347  Faks: 626 1348
E-post: info at profexpo dot ee