Tallinna Toidumessi programm

Kolmapäev, 23. oktoober
Hall C 12:00 Messi avamine
Hall C Aasta kokaraamat 2019 – võitjate väljakuulutamine
Hall C – 600 Noorkokk 2019 – finaal ja võitjate väljakuulutamine
Hall D – 103 Kondiitrite võistlus „Eesti Leivaliit 30“
Hall C – 100 Jõulutoode 2019 – toodete hindamine
Hall A1 – konverentsisaal 13:00-16:30 Eesti Leivaliidu juubelikonverents „Rukkileiva olevik ja tulevik“ (eelregistreerimisega)
Neljapäev, 24. oktoober
Hall C – 600 Aasta kokk 2019 – finaalvõistlus
Hall C – 100 Jõulutoode 2019 – toodete hindamine
Hall A2 – konverentsisaal 9:30-13:30 6. HoReCa seminar (eelregistreerimisega)
Hall A1 – konverentsisaal 10:30-15:00 Eesti Toiduainetööstuse Liidu 6. Koostöö konverents „Muutused viivad edasi“  (eelregistreerimisega)
Reede, 25. oktoober
Hall C – 600 12:00-15:00 Kooli- ja lasteaiatoitlustajate teabepäev (eelregistreerimisega)
Hall C – 100 Jõulutoode 2019 – toodete hindamine ja võitjate väljakuulutamine
Hall A2 – konverentsisaal 9:30-13:30 Kaubandusseminar „Kuhu liigub toidukaubandus“ toidukaubanduse ja -tööstuse proffidele ning maaletoojatele (eelregistreerimisega)

***

Küsimuste ja ettepanekutega võta meiega ühendust
Kennet Sarv, programmi koordinaator
626 1347, 52 71 095, Kennet.Sarv (at) profexpo.ee