8. Tallinn FoodFest avab oma uksed 27.–29. oktoobril. Eesti Näituste messikeskuse täidavad Eesti toiduainetööstuse, toitlustuse, hotellinduse, müüjate ja vahendajate esindajad – kokku enam kui 6000 toiduvaldkonna liidrit, otsustajat või alal alustajat. Kohal on toiduprofid lähinaabrite juurest. Kaks esimest messipäeva on üritus avatud vaid ärikülastajatele.

Üks päev toidusõpradele

Laupäeval on messile oodatud toidusõbrad, heast toidust ning toiduvalmistamise uuematest trendidest ning parematest viisidest huvituvad kodukokad, harrastuskondiitrid ja -pagarid, hobibaristad ja -õllemeistrid. Oodatud on üle 3000 tavatarbijast külastaja, kes soovivad avastada köögisaladusi, avardada oma silmaringi ning maitsemeelt.

Uus ja inspireeriv

Paljude partneritega koostöös valmiv kutseala konkursside programm kokkadele, kelneritele, pagaritele, kondiitritele pakub külastajatele põnevat kaasaelamist.

Uut erialainfot ja kogemusi jagavad teabepäevadel toidutöösturid, toitlustajad, pakendiala asjatundjad. Usk toidukultuuri pidevasse arengusse Eestis, tahe turul silma paista, tutvustada uuendusi ning soov taaskohtuda oma kolleegide, äripartnerite ja tarnijatega toob messile nii vanu kui ka alustavaid ettevõtteid.

24 aastat toidumesse Tallinnas

Toidumessi traditsioon, loodud Profexpo poolt juba aastast 1993, toob kord aastas kokku Eesti toiduala tegijad. Viimaste aastate kasvav huvi, suurenev osavõtjaskond ja positiivne õhkkond loovad eelduse eduks ka sel aastal. Osalema on oodatud nii toidutootjad, importijad, edasimüüjad kui ka sektorile teenuseid, tarvikuid, tooraineid pakkuvad ettevõtted. Arvukale messipublikule on oodatud oma töid ja tegemisi tutvustama eriala- ja ametiliidud, koolitajad ja meediakanalid.

1500 8300 külastajat 150 eksponenti 21h äri