Kooli- ja lasteaiatoitlustajate teabepäev – “Magustoit vähese suhkruga”

Teabepäev kordab vana ja pakub uusi ideid ning inspiratsiooni maitsva magustoidu teemal. Lisaks annavad Santa Maria maitseained uut indu menüü rikastamisel.

Kellele teabepäev mõeldud on?

Osalema ootame kooli- ja lasteaiatoitlustajaid. Seminar on kasulik nii kokkadele kui ka majandusjuhatajatele.
Teretulnud on ka teised valdkonna spetsialistid ning teemast huvitatud.

Programm

Laupäeval, 27. oktoobril, Eesti Näituste messikeskuses.

12:00 – 13:00 „Suhkrutest ja suhkru test“ Tervise Arengu Instituudi toitumise ja liikumise valdkonnajuht Haidi Kanamäe
Haidi räägib suhkrutest. Mis vahe ja kas üldse on süsivesikutel, suhkrutel, lauasuhkrul? Kui palju võiks magusat süüa? Kas me teame, kui palju magusaportsjoneid saame?

„Lasteasutuste toitlustamise uued tuuled“ Teine osa Haidi Kanamäe ettekandest on pühendatut kavandatava uue  määruse võimalikele muudatustele ja seda toitumissoovituste valguses. Samuti tutvustatakse ideekorjet näidismenüüde koostamiseks.

13:00-13:30 Parim toit on see, mis ära süüakse
Dussmann Eesti ja AS Santa Maria on oma jõud ühendanud ning panustavad oma teadmiste ja kogemusega. “Soovime, et õpilastele meeldiks koolitoit, ja tahame parandada koolitoidu mainet. Teame, et tühi taldrik tähendab vähem toidu raiskamist. Hea ja mitmekülgne koolitoit on miski, mis meid tõesti paelub!”  Parim toit on see, mis ära süüakse. Mida vähem toitu ära visatakse, seda parem on see nii majandusele kui ka keskkonnale.

Maiusta teadlikult!  on meie panus selleks, et parandada koolitoidu mainet ning inspireerida pühendunud ja osavaid töötajaid kõigis koolisööklates.

Dussmann Eesti koolikokad teevad kõigile maitsmiseks huvitavaid magusroogasid, mille kohta saab kohapeal ka oma arvamuse välja öelda.

Ürituse orienteeruv lõpp on kl 14:00.

Registreerumine teabepäevale on lõppenud.

Küsimuste puhul palun pöörduda

Profexpo OÜ
tff2018@profexpo.ee
telefon: 62 61 347