Tallinn FoodFest 2020 jääb ära

Head toiduvaldkonna tegijad!

Toidumessi Tallinn FoodFest korraldajatena oleme põhjalikult kaalunud ja mitmekülgselt analüüsinud messi läbiviimisega seonduvaid riske. Tahtmata ohtu seada messi külastajate ja eksponentide tervist ja heaolu ning arvestades võimalikelt osalejatelt saadud tagasisidet oleme vastu võtnud sellise raske otsuse – sel aastal messi mitte korraldada.

Mõistagi on kõige taustaks koroonaviiruse COVID-19 levikust tingitud olukord.

Eesti toidutootjad, jae- ja hulgikaubandus, majutus- ja toitlustussektor, seadmete, vahendite, pakendite pakkujad ning veel paljude sidusalade esindajad väärivad korralikku profiüritust. Ootustele vastavat üritust meie tänane seis pakkuda ei luba.

Profexpo tiim jätkab 27 aastat tagasi alustatut ja usume, et olud paranevad ning kohtume Tallinna Toidumessil 2021. aasta oktoobris!

Olge terved!
Tiir Sarv ja toidumessi tiim
Profexpo OÜ

07.10.2020