Kolm aastakümmet Tallinna Toidumessil

5000. eksponent Vičiunai Baltics OÜ

Eesti toiduvaldkonnal on hea tava kord aastas koguneda oma kolleegide, äripartnerite ja ala asjatundjatega ühisele kokkusaamisele – toidumessile. Profexpo korraldatud Tallinna Toidumess on toimunud alates 1993. aastast. See on oluline sündmus, mis on kaasa aidanud Eesti toiduvaldkonna arengule, toidukultuuri edenemisele. Läbi aegade on mess tutvustanud uusi tooteid ja teenuseid, mis peegeldavad uusi suundumusi nii tehnoloogiates, tarbija harjumustes kui ka rahvusvahelistes tarbimistavades.

Kolme aastakümne jooksul on Tallinna Toidumessi külastanud 264 754 külastajat. Selle aja jooksul on 5040 eksponenti kasutanud suurepärast võimalust tutvustada oma brändi, luua uusi kontakte ja laiendada klientuuri. Hea meel oli 30. Toidumessi puhul tervitada 5000. eksponenti, kelleks osutus Vičiunai Baltic OÜ!

Traditsioon ja asjatundlikkus on jätkuvalt Tallinna Toidumessi põhiväärtused. 2024. aastal toimub mess 25.-26. septembril Unibet Arenal Tallinnas.