Paneeldiskussioon – Hetkeolukorrast ja väljavaadetest hotelli toitlustusmaastikul

Messi kolmanda päeva hommikul kutsume paneeldiskussiooni kuulama kõikide majutusasutuste toitlustusjuhte, peakokkasid ning teisi meeskonnaliikmeid. Lisaks ka kokkasid teistest toitlustusettevõtetest. Sest arutelu alla tulevad toitlustusmaastiku puudutavad teemad.

Paneel toimub reedel, 1.10 kell 11:00-12:00, C-hallis seminari ja võistluste alal, C-600.

Paneeli teemad:

  • Üldised teemad nagu kuhu liigub toitlustusmaailm, sh hotelli toitlustusmaailm. Mis on uus normaalsus ning millised on lähiaja väljavaated.
  • Personali teemad on ikka aktuaalsed. Palgad, motiveerimine ning kutseharidus.
  • Kaasaegse tarbija hoiakud toitumise ja keskkonnasäästmise suhtes.
  • Suhted tarnijatega. Probleemid ja rõõmud tarnijatega. Tellimisprotsess „uuel ajal“. Eesti tooraine osakaal hotelli menüüs

Paneelis osalevad:

Madis Laid – ibis Tallinn Center tegevjuht
Marko Sõmer – Horisont Chef de Cuisine
Rauno Kõrgekivi – Tervis Spaa Grupp toitlustusjuht
Moderaator: Lauri Tomingas, EPÜ liige ja varasema hotelli peakoka kogemusega peakokk

Registreerimine

Üritus on vaba sissepääsuga kõikidele messikülastajatele.

Küsimuste puhul palun pöörduda

Kennet Sarv
Profexpo OÜ
kennet.sarv@profexpo.ee