Innovatsiooniseminar “Teaduspõhine tootearendus”.

Seminaril toimuvad Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse poolt ettekanded teemadel innovatsioon ja tarbijate kaasamine tootearendusprotsessides. Antakse ülevaade toiduvaldkonna trendidest, teadlaste võimekusest ning pakutavatest võimalustest. Innovaatilised Eesti ettevõtted toovad praktilisi näiteid parimatest teadlaste-ettevõtete koostöö tulemustest ning seminar kulmineerub paneelaruteluga teemal “Toit ja innovatsioon”.

Seminar toimub kolmapäeval, 29.09 kell 13:00-16:00.

Ajakava:

13:00 -13:05 Avasõnad

13:05 – 13:30 Ettekanne „Trendid tootearenduses ehk pilguheit tulevikku“
(Sirli Rosenvald, TFTAK tootearendus ja sensoorika osakonna juht)

13:30 – 14:00 Ettekanne „Kuidas leida oma koht päikese all ehk kuidas turgu kaardistada?“ (Helen Vaikma, TFTAK sensoorika ja tarbijauuringute spetsialist)

14:00 – 14:25 Ettekanne „Teaduslikult tervislikud valmistoidud – kontseptsoonist lahenduseni Coop näitel“ (Ann Jõeleht, TFTAK toiduteadlane)

14:25 – 14:45 Paus

14:45-15:00 Ettekanne „Traditsioonilise toote innovaatiliseks muutmine – case study“ (Katrin Tamm, Nordic Milk OÜ)

15:00 – 15:50 PANEELARUTELU „Toit ja innovatsioon“ (paneeli modereerib Rain Kuldjärv)

15:50 – 16:00 Päeva kokkuvõte

Registreerimine

REGISTREERIMISVORM

Registreerimistähtaeg: 27.09.2021
Registreerunutel on võimalik tühistada oma osalus kuni 27.09. Tühistamissoov saata e-maili teel.

Jälgi üritust ka Facebookis: https://fb.me/e/HssvCGwH

Küsimuste puhul palun pöörduda

Mari-Liis Kutti
TFTAK spetsialist
mari-liis.kutti@tftak.eu
telefon: +372 5557 0629