Kliimaministeeriumi seminar
“Austa toitu jäägitult – kuidas kestlikult toitlustada?”

Kliimaministeerium, Sotsiaalministeerium ja Regionaal- ja Põllumajandusministeerium korraldavad Toidumessi teisel päeval 28. septembril seminari “Austa toitu jäägitult – kuidas kestlikult toitlustada?”. Seminaril räägime kestliku toitlustamise edulugudest ja väljakutsetest ning anname ülevaate täna kehtivatest regulatsioonidest ja tulevikusuundadest.

Üritus on tasuta ja on suunatud peamiselt toitlustussektorile, kuid osalema on kutsutud kõik asjast huvitatud osapooled. Tegemist on hübriidüritusega – osaleda on võimalik nii kohapeal kui ka veebi teel. Kohapeal osalemiseks jagub kohti umbes 50-le inimesele. Teistel on võimalik osaleda veebi kaudu, vastava MS Teamsi lingi saadame hiljemalt päev enne üritust.

Seminar toimub Unibet Arenal, sissepääs messile seminarile registreerumisel tasuta.

 

Ajakava:

13:45 Kogunemine ja tervituskohv

14:00 Avasõnad

14:05 Toiduraiskamise vähendamise teema ülevaade“ Sigrid Soomlais (Kliimaministeerium)

14:20 Jätkusuutlik kokkamine – lõputu õppetund“ Aldur Soosalu, Merlin Vettik (Fotografiska)

14:50 „Rahvusvahelise suurettevõtte teekond jätkusuutlikuma toitlustuse suunas“ Marko Makke (AS Tallink Grupp)

15:20 „100 000 inimese toitlustamine ühekordsete nõudeta – laulu- ja tantsupeo kogemuslugu“ Krista Kupits (Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA)

15:50 Toidu ülejääk toitlustussektoris – probleemist lahenduseni“ Ingemar Essenson (Res Q Club)

16.20 Arutelu ja küsimused

16:30 Konverentsi lõpetamine

 

 

Registreerimine kuni 24.09.2023:

https://forms.gle/GPg44jBCMctBYzns8