Tallinn FoodFest 2020 programm

Messi üksikasjalik programm avaldatakse septembrikuus.

Seminarid & konverentsid

Messi raames toimuvad traditsiooniliselt mitmed seminarid ja konverentsid erialakülastajatele.

HoReCa seminar 2020 – 7. korda toimuv seminar ootab toitlustajaid – restoranide, baaride, kohvikute, kiirtoidu, lounge´de, hotellide omanikke ja tegevjuhte, lisaks ootab kuulama ka müügi-, turundus-, toitlustus- tiimi liikmeid. Teretulnud on ka majutuse ja toitlustuse eriala tudengid, valdkonna spetsialistid. Seminar annab inspiratsiooni valdkonna proffidele igapäevatööks.

Kaubanduseminar – Seminarile ootame peamiselt toidujaekaupmehi ja -hulgikaupmehi. Antud seminar võiks olla põnev ka toiduainetööstuste esindajatele – omanikud, tegevjuhid, lisaks ootame kuulama ka brand manager’e, spetsialiste turunduse ja müügi poolelt. Teretulnud on ka agentuuride strateegid ja planeerijad. Usume, et inspiratsiooni ja kasulikke teadmisi on nii suurtele kui ka väiksematele tootjatele, kaupmeestele ning agentuuridele.

Eesti Toiduainetööstuse Liidu 7. koostöö konverents

Kooli- ja lasteaiatoitlustajate teabepäev kutsub osalema ootame Eesti koolide ja muude lasteasutuste toitlustajaid. Teretulnud on ka teised valdkonna spetsialistid ning teemast huvitatud.

Võistlused & konkursid

Toidumessil on plaanis võistlused kokkadele, noorkokkadele, baarmenitele, sommeljeedele.  Toimub ka Aasta kokaraamatu konkurss.

Aasta kokk 2020 – Eesti aasta koka võistlused on Tallinna toidumesside programmi üheks nurgakiviks. Aasta kokk 2020 on 26. korda toimuv Eesti kööki, restoranikultuuri ja Eesti toidukultuuri edendav üritus.Võistluse peakorraldajaks on Eesti Peakokkade Ühendus.

Noorkokk 2020 – on samuti EPÜ korraldada. Võistlus võimaldab Eesti kutseõppeasutuste õppuritel näidata oma erialaseid oskusi ja tõsta toitlustusvaldkonna kutsehariduse taset ning mainet. Võistluse peaeesmärk on propageerida koka eriala ja teadvustada õpilastele täisväärtusliku toidu tähtsust nii enda kui oma kaaskodanike ehk tulevaste klientide toidulaual.

Aasta kokaraamat 2020 –  eesmärk on tutvustada aasta jooksul ilmunud kokandusteemalist kirjandust tava- ja ametialasele tarbijale, toetada eestikeelse kokandusalase kirjanduse ilmumist, arengut ning traditsiooni, avalikult tunnustada parimate väljaannete autoreid ning kirjastusi ning luua võimalus vahetuks kontaktiks raamatu loojatele, väljaandjatele ning tarbijatele temaatilises keskkonnas – toidumessil.

Jõulutoode 2020

Toidumessil Tallinn FoodFest on taaskord toimumas Profexpo OÜ poolt korraldatud tootekonkurss Jõulutoode 2020. Konkursi eesmärgiks on tutvustada Eesti tootjate ja maaletoojate valikut poelettidel pakutavast toodangust, mida tarbija oma jõululauale ostab. Tule esita oma tooted konkursile, kus tarbijad selgitavad välja parimad tooted Eesti tootjatelt. Parimad jõulutooted valitakse liha- ja pagaritoodete, õlle ja hõõgveini kategooriates. Konkurss kuulutatakse välja septembris.

Too oma tootevõistlus, konverents, seminar messile! Siin programmis võiks olla ka Sinu üritus.

Võta meiega ühendust ja uuri võimalusi!
Kennet Sarv, programmi koordinaator
626 1347, 52 71 095, Kennet.Sarv (at) profexpo.ee