Tallinn FoodFest 2022

Toidumess Tallinn FoodFest toob 29.9-1.10 Eesti Näituste messikeskusesse Eesti toiduainetööstuse, toitlustuse, hotellinduse, kaubanduse ja valdkonnaga seotud alade esindajad. Oodatud on toiduala profid lähinaabrite juurest.

Kaks esimest messipäeva on üritus avatud vaid ärikülastajatele. Laupäeval, 1. oktoobril on messile oodatud ka toidusõbrad. Profilt profile programmis on traditsioonilised erialaliitude teabepäevad, tootekonkursid, toodete hindamised ning kutsealakonkursid. Tippesinejatega seminarid toovad kuulajateni päevakohast teavet, suundumusi ning kogemusi nii Eestist kui mujalt maailmast.

Lisaks toidutootjatele ja maaletoojatele on messile oodatud uuenduslikke ja inspireerivaid lahendusi pakkuvad seadmete, sisustuse, tehnika ja tehnoloogiettevõtted. Messikülastaja leiab eest uudseid pakendilahendusi, suurköögitehnikat või nutikaid IT-lahendusi.

Toidumess on läbi oma 29-aastase ajaloo peegeldanud ehedalt meie toidukultuuri arengut, loonud paljudele võimaluse turul kohta leida ja silma paista. Messilt leiab nii tuntud tegijate innovaatilisi tootearendust kui ka alustajate nutikust. Toidumessil käinud külastajatest 90% soovitab ka oma kolleegidel kohale tulla!

Tule ja osale messil Tallinn FoodFest!

8100 külastajat 6250 ärikülastajat 204 eksponenti 2400 13 erialaüritust 21h äri