Toidumessi külastas kolmel päeval 7040 külastajat, osales 198 eksponenti

Täname eksponente, koostööpartnereid ja külastajaid osalemast Tallinna Toidumessil!

Tallinna Toidumessil käis kolmel päeval kokku 7040 külastajat. Mess oli suunatud toiduvaldkonna erialakülastajatele.
Külastajate jagunemine valdkonniti:

HoReCa 37%
toidu tootmine 19%
hulgikaubandus, import-eksport 18%
jaekaubandus 10%
masinad, seadmed ja sisustus 6%
liidud, omavalitsused 2%
muu tegevusala 8%

Messil käis ligi 400 ametikoolide toidu- ja toitlustusala õpilase. Väliskülastajaid oli hinnanguliselt 250. Messile akrediteeriti 35 ajakirjanikku või meediaväljaande esindajat.

Oma tooteid ja teenuseid tutvustasid 198 ettevõtet ja organisatsiooni. Välisfirmasid osales 35 – Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Itaaliast, Taanist ja Ühendkuningriigist.

Messil toimunud kutseala- ja tootekonkursside tulemused leiate messi kodulehe uudistest. https://www.profexpo.ee/foodfest/uudised/

Messi programmis oli kokku 15 erinevat kutsealavõistlust, tootekonkurssi ning teabeüritust. Neis osalenud ettevõtteid ja organisatsioone oli kokku 35. Konverentsidel, seminaridel osales kokku 445 kuulajat, kuulati 34 ettekannet ja esitlust.

Järgmine toidumess Tallinn FoodFest toimub 29.-31. oktoobril 2020.

Esimene Tallinna Toidumess toimus 1993. aastal. Tallinna Toidumess ja Tallinn FoodFest toimuvad vaheldumisi üle aasta. Traditsioon, asjatundlikkus ning elav huvi Eesti toiduturul toimuva vastu teevad toidumessidest oodatud kohtumispaiga tuhandetele alaga seotud ettevõtete juhtidele ja spetsialistidele. Messil näeme!

Toidumessi-tiim

Tiit Sarv
Profexpo OÜ juhataja
www.profexpo.ee