Messi kokkuvõte 2021

Täname eksponente, koostööpartnereid ja külastajaid osalemast Tallinna Toidumessil!

Tallinna Toidumess tõi kokku kogu toiduvaldkonna. Paljude jaoks sai murtud enam kui aastapikkune eemalolek koostööpartneritest, klientidest ja kolleegidest. Taaskohtumine lõi igati meeldiva töise atmosfääri kõigiks kolmeks messipäevaks.
Messil osales 4630 külastajat. Mess oli suunatud toiduvaldkonna erialakülastajatele.

Külastajate jagunemine valdkonniti:

HoReCa 38%
toidu tootmine 18%
jaekaubandus 15%
hulgikaubandus, import-eksport 13%
masinad, seadmed ja sisustus 3%
liidud, omavalitsused 2%
muu tegevusala 11%

Messil käis üle 100 ametikoolide toidu- ja toitlustusala õpilase. Väliskülastajaid oli hinnanguliselt 200, 14 riigist. Messile akrediteeriti 25 ajakirjanikku või meediaväljaande esindajat.

Oma tooteid ja teenuseid tutvustasid 135 ettevõtet ja organisatsiooni. Välisfirmasid osales 25 – Lätist, Leedust, Soomest, Taanist, Itaaliast, Kreekast ja Indoneesiast.

Messi programmis oli kokku 10 erinevat kutsealavõistlust, tootekonkurssi ning teabeüritust. Neis osalenud ettevõtteid ja organisatsioone oli kokku 29. Konverentsidel, seminaridel osales kokku 380 kuulajat, kuulati 29 ettekannet ja esitlust.

Tallinna Toidumess – Tallinn FoodFair 2021 aftermovie

Järgmine toidumess Tallinn FoodFest toimub oktoobris 2022.

UUS – Leivafestival Tallinna Kultuurikatlas 20.-21.11.2021

Esimene Tallinna Toidumess toimus 1993. aastal. Tallinna Toidumess ja Tallinn FoodFest toimuvad vaheldumisi üle aasta. Traditsioon, asjatundlikkus ning elav huvi Eesti toiduturul toimuva vastu teevad toidumessidest oodatud kohtumispaiga tuhandetele alaga seotud ettevõtete juhtidele ja spetsialistidele. Messil näeme!

Toidumessi-tiim

Tiit Sarv
Profexpo OÜ juhataja
www.profexpo.ee