Eesti teine üleriigiline pitsameistrite võistlus 2025
24. septembril 2025 toimub Tallinna Toidumessi raames Eesti rahvuslik Pizza Karikas – võistlus, kus parimad pitsameistrid üle kogu Eesti näitavad oma oskusi ja loovust.
Võistlusel osalejad
Ranel Alberthal – Ciao Bella Pitsa
Rauno Kärk – Restoran F-Hoone
Kaido Lepik – Tikupoiss
Anzela Nõmmsalu – Aroma Bistroo
Siim Piir – La Dolce Vita Ristorante Italiano
Ljudmilla Travitski – Monk Restoran
Juri Stulov – Monk Restoran
Rebecca Suviste – Gourmet Pizza & Cafe
Maksym Sburin – La Dolce Vita Ristorante Italiano
Võistluse eesmärk
Võistlus arendab Eesti pitsakultuuri, tõstab pizzaiolode meisterlikkust ning pakub publikule põnevat kokandusshow’d.
Kes saab osaleda?
Kõik Eestis tegutsevad pitsameistrid on oodatud võistlema.
Iga osaleja valmistab kaks kategooriat:
- Klassikaline Pizza Margarita
- “Pizza on the Peel” (vaba valik)
Võistluse kulg
- Võistlus toimub Tallinna Toidumessi ajal, Unibet Arenal (Arena UAO).
- Igale võistlejale on ette nähtud kindel aeg ja töökoht.
- Vajalik on korrektne köögiriietus.
- Võistleja toob oma taigna, ülejäänud põhikomponendid annab korraldaja (nt Molino Spadoni jahu, Brimi mozzarella).
Hindamine
Žürii koosneb professionaalsetest kohtunikest, kes hindavad:
- pitsa põhja krõbedust
- kastme ja juustu tasakaalu
- katete ja taigna suhet
- maitset ja üldmuljet
- töökoha puhtust
Maksimaalselt on võimalik saada 100 punkti + 10 lisapunkti tehnilise kohtuniku poolt.
Peaauhind
Võitja saab Reaton Foodi poolt preemiaks erilise koolituse Napoli linnas, Itaalias – Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) juures
Korraldaja
![]() |
![]() |
Toetajad
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Info ja kontakt
Andrei Koroljov, tel +372 5652507, andrei.koroljov@reatonfood.eu