Tallinna Toidumess 2024

Tallinna Toidumess tuleb taas, et alustada neljandat aastakümmet, tuues kokku Eest toiduvaldkonna tegijad. 25.-26. septembril kohtume taas Unibet Arenal.

Heameel on tõdeda, et Tallinna Toidumess on Eesti toidukultuuri edendaja ning toiduproffide seas hinnatud erialasündmus. Messile on oodatud Eesti toiduainetööstuse, toitlustuse, hotellinduse, kaubanduse ning sidusalade esindajad ja eksperdid. Tuntus oma regioonis ja esindatus rahvusvahelises messikalendris toob kohale erialaspetsialistid ja huvilised lähinaabrite juurest ja kaugemaltki. Mess leidis eelmisel aastal uue koha – Unibet Arenal, mis võeti nii eksponentide kui külastajate poolt suure poolehoiuga vastu.

Üle viie tuhande erialakülastaja ja ligi paarsada eksponenti on messile oodatud vahendama uudiseid, trende, innovatsiooni.

Toidusektori partneritele ehk sidusvaldkondade esindajatele annab mess võimaluse erinevate lahenduste tutvustamiseks nii puhastusvahendite, töörõivaste, pakendi, logistika, kaupade hoiu kui ka transpordivahendite alal. Tehnika- ja tehnoloogiaettevõtted pakuvad nutikaid IT-lahendusi tarneahelate haldamiseks.

Messil osalevad erialaliidud. Nende tippasjatundjad jagavad kogemusi ja uut teavet valdkondade seisukohtadest ja arengusuundadest. Profilt profile programm on kindlapeale üheks messimagnetiks. Programmi raames toimuvad mitmed oma ala meistrite esitlused, kutsealakonkursid ning toodete hindamised.

Toidumess on Eesti toiduturu arengu kajastaja, hooandja, ühendaja – kus oma osa on nii alustajatel kui teatud-tuntud tegijatel. 91% külastajatest annab messikülastuse soovituse oma kolleegidele ja 87% tuleb ka ise kohale ka järgmisele messile.

Tule ja osale Tallinna Toidumessil!

5110 ärikülastajat 170 eksponenti 2200 13 erialaüritust 15h äri