Kolmapäev, 27.09

1. korruse seminariruum 9:30 – 14:00 HoReCa Seminar – „Teadlikum digiturundus toitlustusele“ (eelregistreerimisega)
A-200 10:00 – 17:00 Peetri ja Pappa Pizza pitsameistrite võistlus
A-200 12:00 Messi avamine
A-200 12:15 Aasta kokaraamat 2023 – võitjate väljakuulutamine
2. korruse seminariruum 12:00 – 15:00 Kooli- ja lasteaiatoitlustajate teabepäev
2. korruse seminariruum 14:00 – 14:30 Koolitus: veinimaa Ukraina
1. korruse seminariruum 15:00 – 17:00 Coca-Cola HBC kestlikkuse aruanne 2022 esitlus (eelregistreerimisega)
A-100 kogu päeva Jõulutoode 2023 – toodete hindamine

Neljapäev, 28.09

2. korruse seminariruum 10:30 – 14:00 Eesti Toiduainetööstuse Liidu 9. Koostöö konverents „Kas raju jätkub“ (eelregistreerimisega)
A-200 12:00 – 16:00 XII Eesti Baarmenite Meistrivõistlused alkoholivabade kokteilide valmistamises
1. korruse seminariruum 13:45 – 16:30 Kliimaministeeriumi, Sotsiaalministeeriumi ja Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi seminar toitlustajatele „Austa toitu, jäägitult – kuidas kestlikult toitlustada?“
2. korruse seminariruum 14:00 – 14:30 Koolitus: veinimaa Ukraina
A-100 kogu päeva Jõulutoode 2023 – toodete hindamine