Kolmapäev, 27.09
1. korruse seminariruum | 9:30 – 14:00 | HoReCa Seminar – „Teadlikum digiturundus toitlustusele“ (eelregistreerimisega) |
A-200 | 10:00 – 17:00 | Peetri ja Pappa Pizza pitsameistrite võistlus |
A-200 | 12:00 | Messi avamine |
A-200 | 12:15 | Aasta kokaraamat 2023 – võitjate väljakuulutamine |
2. korruse seminariruum | 12:00 – 15:00 | Kooli- ja lasteaiatoitlustajate teabepäev |
2. korruse seminariruum | 14:00 – 14:30 | Koolitus: veinimaa Ukraina |
1. korruse seminariruum | 15:00 – 17:00 | Coca-Cola HBC kestlikkuse aruanne 2022 esitlus (eelregistreerimisega) |
A-100 | kogu päeva | Jõulutoode 2023 – toodete hindamine |
Neljapäev, 28.09
2. korruse seminariruum | 10:30 – 14:00 | Eesti Toiduainetööstuse Liidu 9. Koostöö konverents „Kas raju jätkub“ (eelregistreerimisega) |
A-200 | 12:00 – 16:00 | XII Eesti Baarmenite Meistrivõistlused alkoholivabade kokteilide valmistamises |
1. korruse seminariruum | 13:45 – 16:30 | Kliimaministeeriumi, Sotsiaalministeeriumi ja Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi seminar toitlustajatele „Austa toitu, jäägitult – kuidas kestlikult toitlustada?“ |
2. korruse seminariruum | 14:00 – 14:30 | Koolitus: veinimaa Ukraina |
A-100 | kogu päeva | Jõulutoode 2023 – toodete hindamine |